Sporthallen är en stor tillgång för bygden. Den används både för sportaktiviteter och diverse sociala arrangemang som musik/teater, julmarknad, festarrangemang, LAN och som möteslokal för både företag, föreningsliv och boende i Rockhammar. Sporthallen hyrs även ut till andra föreningar, företag och till privatpersoner. Byggnaden innehåller entréhall, sporthallsdel, ett stort kök/konferansrum, ett TV-rum och möblerad läktare med serveringsdisk. I en sammanlänkad byggnad till Sporthallen finns fräscha omklädningsrum och ett stort gym i två plan med 19 träningsmaskiner, komplett hantelset från 5-41 kg, två tävlingsgodkända skivstänger med tillhörande bänkar, crosstrainer, löpband, roddmaskin samt motionscykel.

Priser för hyra av Sporthallen och Konferensrummet för privatpersoner:

Per heldag Per timme
1000:- Icke medlemmar i RIK 100:- Icke medlemmar
500:- Medlemmar 50:- Medlemmar

Vid uthyrning av Hallen för festtillfällen ska städningen vara klar senast kl.12.00 dagen efter. Ej utförd städning debiteras med 300:- per timme!
Tillgång till Hallen sker efter överenskommelse vid bokningen och efter underskrift av hyreseavtal.

Vill du ha tillgång till hallen för eget sportutövande, på lediga tider, finns möjlighet till årshyra. Kostnad 300:-


Vill du hyra/boka Sporthallen eller om du har frågor går det bra att e-posta via vårt kontaktformulär
Maila via kontaktformuläret (länk ovan) eller ring på telefon 070-5942078. Kom ihåg att torka rent borden och att det inte är tillåtet att sätta ex. häftklammer i borden.
Bokningsansvarig för Sporthallen är Tobias Sundén.