Sporthallen är en stor tillgång för bygden. Den används både för sportaktiviteter och diverse sociala arrangemang som musik/teater, julmarknad, festarrangemang, LAN och som möteslokal för både företag, föreningsliv och boende i Rockhammar. Sporthallen hyrs även ut till andra föreningar, företag och till privatpersoner. Byggnaden innehåller entréhall, sporthallsdel, ett stort kök/konferansrum, ett TV-rum och möblerad läktare med serveringsdisk. I en sammanlänkad byggnad till Sporthallen finns fräscha omklädningsrum och ett stort gym i två plan med 19 träningsmaskiner, komplett hantelset från 5-41 kg, två tävlingsgodkända skivstänger med tillhörande bänkar, crosstrainer, löpband, roddmaskin samt motionscykel.

Priser för hyra av Sporthallen och Konferensrummet för privatpersoner:

Per heldag Per timme
1000:- Icke medlemmar i RIK 150:- Icke medlemmar
500:- Medlemmar 100:- Medlemmar

Vid uthyrning av Hallen för festtillfällen ska städningen vara klar senast kl.12.00 dagen efter. Ej utförd städning debiteras med 300:- per timme!
Tillgång till Hallen sker efter överenskommelse vid bokningen och efter underskrift av hyreseavtal.

 

Vill du hyra/boka Sporthallen eller om du har frågor går det bra att e-posta via vårt kontaktformulär
Maila via kontaktformuläret (länk ovan) eller ring på telefon 070-5942078. Kom ihåg att torka rent borden och att det inte är tillåtet att sätta ex. häftklammer i borden.
Bokningsansvarig för Sporthallen är Tobias Sundén.