Årsberättelse 2022 Rockhammars IK

Styrelsen

Styrelsen har trots motgångar försökt engagera nya eldsjälar till föreningen. Under 2022 har 11 st styrelsemöten hållits. Hemsidan Rockhammar.nu samt Rockhammar.nu på Facebook har skötts utav Styrelsen.
Föreningen har ett driftavtal med kommunen vad gäller skötseln utav badet, samt ett avtal med Billerud Korsnäs gällande Sporthallen mm.
För att tipsa, komma med förslag, lämna synpunker, önskemål mm är den säkraste kontaktvägen via mail: Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.. Kontakt kan även ske via Facebook.

Badet

Badet har hållit öppet under större delen utav sommaren. Tack vare några ungdomar i byn så fanns möjligheten att ha även kiosken öppet under större delen utav sommaren.
Även många engagerade eldsjälar såg till att möjligheten fanns att driva badet under sommaren. Kommande år får vi se om intresset är tillräckligt stort inom byn för att driva badet ytterligare en sommar.

Lustholmen

Nya engagerade bybor har påbörjat renovering utav byggnader mm och framöver kommer det arbetet fortsätta.

Midsommar och Valborg

Pga. För svalt intresse från byn så blev det inget midsommarfirande detta år, men om det finns intresse från bybor så ser vi fram emot ett Midsommarfirande sommaren 2023.
Valborg blev mycket lyckat med stor uppslutning!

Sporthallen

Familjeträning, Zumba och Cirkelträning har regelbundet genomförts. Sporthallen har varit uthyrd till några privata tillställningar med lyckat utfall. 

Gymmet

Gymmet har varit öppen 2022. Besöken har varit på en stabil nivå.
Vi har påbörjat bygget av ett nytt rum som ska bli en del av gymmet. Projektet kom en bit på vägen. Just nu väntar vi på Billerud korsnäs, som ska ordna med el samt belysning. Sedan får vi se hur vi ska kunna använda rummet så som det blev.
Stort tack till Bergslagens sparbank och Korsnäs sociala fond för det ekonomiska stödet till det nya gymrummet.

Elljusspåret

Elljusspåret har använts en hel del under året. Det har inte blivit några skidspår detta år, då snön inte räckt till.
Vi har köpt en kärra till fyrhjulingen för att kunna köra ut material till reparation utav spångar, samt till allmänt underhåll av spåret.

Extra stort tack till

Billerud samt Lindesbergs kommun som ställer upp väldigt mycket och hjälper till med stora delar av driften utav föreningen!

Vi tackar alla eldsjälar och ledare

Tack vare alla er har det varit möjligt att driva föreningen med allt vad det innebär ytterligare ett år.

I en ideell förening gör varje insats en stor skillnad!

2023-01-29
Styrelsen Rockhammars IK